Omdat het te warm is, je geen tijd hebt, geen zin hebt om te koken of om een andere reden niet lang in de keuken wil staan, hebben we hier het ideale recept.

Niet eens zo heel ongezond

Dit gerecht heb je in een handomdraai gemaakt en door de spinazie en de zalm eet je ook nog eens niet zo heel ongezond.

Dit heb je nodig voor twee personen

2 moten zalmfilet met huid
150-200 gram spaghetti
1 zak gewassen spinazie (300 gram)
1 bakje Boursin Cuisine met knoflook en fijne kruiden
2 eetlepels olijfolie
vloeibare boter
peper en zout uit de molen

De tekst gaat onder de foto verder.

* Schakel de grill in.
* Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
* Smeer de moten zalmfilet aan alle zijden in met vloeibare boter en bestrooi licht met peper en zout. Zet de mootjes op een bakplaat met de huid naar beneden. Grill de zalm totdat je ziet dat de bovenste helft van het visvlees een lichtere kleur heeft. Draai dan de mootjes om met de huid naar boven en grill dan de bovenzijde totdat de vis gaar is en het velletje krokant. Dit duurt bij elkaar een minuut of zes.
* Verhit ondertussen de olijfolie in een hapjespan en doe al roerend steeds een handje spinazie in de pan om te laten slinken. Als de spinazie geslonken is, draai er dan een beetje peper en zout over en doe ongeveer de helft van het kuipje Boursin Cuisine erbij. Warm door.
* Verdeel de spaghetti over de borden, schep er de spinazie in de roomsaus overheen en leg er het mootje zalmfilet op.

That's all folks!